perjantai 18. tammikuuta 2013

WHAAAT?!! Punnitus viikolla 3

Siis nyt oikeasti! Vaaka näytti aamulla:

61,9 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miinusta viime perjantaihin siis 1,2 kg. Paino on nyt alimmillaan koko projektin aikana! Mutta! Tähän voi kyllä vaikuttaa se, että vaaka herjasi patterien olevan vähissä. Sehän voi ehkä vääristää tätä tulosta? Vai voisiko tuo olla totta? Ostan tänään heti uudet patterit ja huomenna teen tarkistuspunnituksen. Tai noh, muutenkinhan minä punnitsen joka aamu, mutta siis jos huomenna ollaan enemmän siellä 63:n pinnassa, niin sitten tuo oli jonkinlainen mittausvirhe. Mutta silti! Onhan tuo nyt enemmän kuin mahtavaa!

Laittaa kyllä miettimään, että mikä tuohon voisi olla syynä. Tiistaina olin sitä mieltä, että syön niin paljon, että se estää painoa putoamasta, mutta tämä uusi lukema kyllä todistaisi toista. Voinko minäkin siis olla väärässä? :D :D :D Toinen erittäin varteenotettava syy painon putoamiseen saattaa olla tuo nukkuminen. Reilun viikon olen useimpina öinä nukkunut lääkeavusteista kemiallista unta, mutta luultavasti kroppa ei niin välitä, että millä konstilla se taju on kankaalla, kunhan on. Viime yönä sitten yllätin itseni a) nukahtamalla au naturel b) nukahtamalla öisen vessareissun jälkeen nopsasti au naturel c) nukkumalla lähes yhtäjaksoisesti koko yön au naturel. Olen toivonutkin tällä nukahtamislääkekuurilla saavani kropan jonkinlaiseen rauhoittumisen tilaan ja nyt uskallan pikkuisen toivoa, että näin myös on käynyt. Jospa nyt näillä uusilla eväillä minäkin voisin saavuttaa sen ihannepainoni! Huikea ajatus!

4 kommenttia:

 1. Sulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Tosi mahtava pudotus! :) Toivotaan, ettei johdu vain pattereista!

  Mulla joskus edellinen puntari saattoi arpoa sitä lukua ties kuinka monta kertaa ennenku sain edes kaks kertaa saman luvun. Joskus aikoja sitte mun ex-puntari rullautti näyttöön jotain 59,7 ja koska mulla ei oo vielä koskaa alle 60 kiloa paino oikeesti ollu niin piti tosi kauan tuijottaa sitä ennen ku en tajunnu mikä luku se oli

  - 59,7
  "häh????"
  "Mikä luku tuo on?"
  Piti ihan ääneen sanoa "viisikymmentäyhdeksän pilkku seitsemän"
  "hetkinen..."
  "VIIIISIKYMMENTÄyhdeksän.."
  "VIISIKYMMENTÄ"
  "VIISIKYMMENTÄ"
  "MITÄ VITTUA VIISIKYMMENTÄ :D:D"

  ..Menin sitte uudestaan muutaman kerran ja mitään bileitä ei tarvinnutkaan pitää, kun todellinen luku oli jotain 61,x :D

  Hiton puntarit ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta, hiton puntarit! Arvaat varmaan, että siihen vaa'alle noustiin ehkä se 15 kertaa ja joka kerta paino oli sama. Mutta ekalla kerralla siis vaaka ilmoitti, että "low" eli patteri (ei suinkaan paino :D) alhaalla. Nyt jännityksellä huomenaamuista punnitusta odottamaan!

   Poista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella