lauantai 19. tammikuuta 2013

Uskottava se on...

...nimittäin tuo painoasia. Uutuuttaan kiiltävillä paristoilla varustettu vaaka näytti aivan saman lukeman kuin eilen. Tietysti tuo tuosta varmaan vielä moneen kertaan heilahtelee ylöspäin, mutta nyt on ainakin potentiaali tiedossa. Että alaspäinkin voidaan päästä. :)

Siippakin eilen kylkiäni silitellessä totesi, että "Täällä tuntuu luut. Ei nää ennen ole tällä tavalla tuntuneet." <3 Täytyy sanoa, että hän on kyllä todella kannustava tässä urakassa. On tsempannu mua monta kertaa, että vaikka tuloksia tulee hitaammin kuin ikinä kellään (taas vähääkään liiottelematta), niin kyllä niitä kuitenkin tulee.

Tälle päivälle olisi luvassa selkäjumppa ja sitten pitäisi hankkiutua kaupungille, jotta saisin ostettua itselleni magnesiumia ihan tabletteinakin. Nahka ei varsinkaan näin pakkasilla meinaa kestää tuota magnesiumgeeliä, joten pitää olla tuota suun kautta otettavaakin.

Reipasta lauantaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hyvä Tallis!
  ..paitsi että taisit lähettää tänne mulle sen pudotetun painon, kiitti vaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh shit! No, enköhän mä vielä jossain vaiheessa karhua niitä takaisin. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa. :D

   Poista
 2. Hienoa! Mäkin huomasin tänään että olkapään tienoilta erottuu hieman lihastakin. Pienet onnistumiset tuntuu ehkä parhailta. Ja siipan huomiot tietenkin kanssa.

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella