Sivut

torstai 3. tammikuuta 2013

Ensikertalainen saliryysiksessä

No huhhuh! Eilen käytiin tän vuoden ekalla jumppatunnilla elikkäs sumbassa ja jopas se oli meininkiä näin ekaa kertaa kuntokeskuksen vuodenvaihderyysistä seuraavalle! Ensinnäkin kaikki kolme parkkipaikkaa olivat umpitäynnä, mutta mehän kokeneina kehäkettuina äkkäsimme etuoven läheisyydestä paikan, joka monilta jäi huomaamatta. Vielä perjantaina ihmeteltiin, kun parkkiksella oli ehkä joku vajaa kymmenen autoa ja nyt kaikki paikat täynnä.



Sisällä sitten kirjautumislaitteet olivat ihan tukossa ja porukkaa oli jonoksi asti. Kirjautuminen ei sitten onnistunutkaan, mutta eipä se tunnille menoa haitannut. Seuraavaksi tungeksittiin, että saataisiin kamat edes johonkin kaappiin säilöön. Sali oli tietenkin kuin nuijalla lyötynä täynnä ja porukkaa lappoi ovesta tunnin jo alettuakin. Ja mitä kuntosalia vilkaisin, niin  kaikki aerobiset laitteet olivat täynnä, mikä on täysin ennenkuulumatonta. En edes halua ajatella mikä tunku kaikilla laitteilla olisi. Tuntui tosi kiusalliselta änkeytyä sinne kaikkien ihmisten sekaan, kun on tottunut, että on kuitenkin kohtuullisen väljää, vaikka olisi mihin aikaan tahansa salilla ja syksyllä jumpissä oli suorastaan välillä vähän orpoa. Pitkästä aikaa oli myös jännä olla ryhmäliikuntatunnilla, kun olen nyt pari kuukautta käynyt vain salilla. Äkkiä siitä ujostelusta kuitenkin pääsin normaaliin kiroilumoodiin eli lähinnä vain korpesi perus eli kun en osannutkaan täydellisesti kaikkea heti. :D



Tänään meinasin, että menisin kokeilemaan tuon combatin uuden ohjelman, joka on siis kylläkin pyörinyt jo 17.12. lähtien, mutta olisi mulle uusi. Ihmis- ja ryysispelkoisena taidan kuitenkin vain hiipiä näin päiväsaikaan salille ähisemään ja jättää ryhmäliikunnat viikonlopulle. Ajattelin siis oikeasti pyöräillä tuolla loskassa salille treenaamaan, herra paratkoon. Mutta tulisipa siinä pienehköt aerobiset treenitkin samalla. Ja hahaa, nyt kun kirjoitin tuon suunnitelman tänne, niin pakkohan se on toteuttaa. Ah ja voih, tätä blogin suomaa motivaatiota! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella