keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joululahjukset

Sain muutamia tavalla tahi toisella tätä painonpudotusta ja kuntoilua tukevaa joululahjaa, jotka täten esiteltäköön Picasalla leikkimään innostuneen bloggarin kämäsellä kollaasilla.


Meillä kotona annetaan aina hemmetisti kirjoja lahjaksi ja yksi tämän kerran kirjoista oli tuo Valittujen Palojen keittokirja, josta löytyi muutama kokeilemisen arvoinen reseptikin. Meikäläinen tarvii aika useinkin pientä inspirointia ruuanlaittoon, kun yleensä tekee aina niitä samoja ruokia kyllästymiseen asti. Uusien ainesosien ym. kokeilu on harvoin ollut turhaa, joten eikohän sitä tuostakin kirjasta tule kokkailtua.

Yksi toteutunut toiveeni on tuo keittiövaaka. Viimeinkin pääsen silmämääräisistä arvioista tarkkoihin grammamääräisiin lukemiin! Vielä kun nyt muistaisin punnita niitä pöperöitäni... Vaaka on ihan älyttömän kätevä, koska sen saa roikkumaan tuollaiseen seinällä olevaan tankoon, jollainen meilläkin keittiössä on. Mittailin huvikseni aamupalan kokoa ja aika mukavasti vastasi mm. noita Go Fat Go -systeemin annoskokoja mun kauraryynit, raikkarit ja mehukeitot.

Paras lahja tuli, eikä edes mitenkään yllättäen siipaltani, joka antoi mulle avokätisen lahjakortin Intersportiin. Sunnuntaina käytiinkin sitten osa kortista tuhlaamassa ja mukaan tarttui salikäsineet (viimeinkin!) ja Röhnischin housut, joita kyllä mietin pitkään, koska olivat ainoa koko ja se koko on S, joten piti useampaan kertaan siipalta kysellä, että onko ne liian tiukat. Ostin silti. :D Tänään noita pääseekin sitten kokeilemaan. Käsineet saavat odottaa perjantaihin. Lahjakortista jäi vajaa puolet käyttämättä, joten mulla on vielä toivoa saada ehjät ulkoiluhousut keväälle. Nyt niitä ei vain järkevissä (lue: minimaalisissa) hintaluokissa oikein löytynyt. Tai ainakaan sellaisia, jotka suostuisin laittamaan jalkaani.

Sellaisia lahjoja tällä kertaa. Laittelen loput lahjakorttiostokset esiin, siiten kun olen ne saanut hankittua. :D

2 kommenttia:

  1. Kivoja ja erittäin käyttökelpoisia lahjoja olet saanut! Itse en saanut mitään liikuntaan liittyvää, mikä vähän kummastutti, mutta muita kivoja lahjoja kylläkin. Alesta ehdin jo joululahjarahoilla napata Niken juoksupaidan ;)

    VastaaPoista
  2. Useinhan se paras lahja on itse ostettu. :D Mun lahjoihin varmaankin vaikutti se, että esim. tuota vaakaa mä ihan toivoin. Ja siippakin intoutui ostamaan lahjakortin, vaikka ne ovat hänestä mielikuvituksettomia. No, minä tykkäsin. :)

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella