lauantai 5. tammikuuta 2013

Vuoden ekat mitat ja paino

Päätinpä ottaa näin vuoden alkajaisiksi jälleen mittoja. Niitä en olekaan pariin kuukauteen ottanut ja kyllähän sieltä taas kylmää kyytiä tuli. Reilussa kuukaudessa on näemmä mahdollista saada kuukausien työ pyyhkäistyä menemään, vaikka ei edes sikailisi kunnolla. Mutta tästäpä sitä sitten taas lähdetään etiäpäin.

paino: 64,0 kg (+1,1 kg)
rinta: 85 cm (-2,5 cm, mutta edellisessä mittauksessa olikin se outo +4 cm)
vyötärö (kapein): 76 cm (+2 cm)
vyötärö: 80,5 cm (+3 cm)
lantio: 94 cm (+5 cm)
peppu: 99 (+2)
reisi: 55 cm (+4 cm, tää reiden mittaaminen lienee kyllä lähes turhaa, koska paikka luultavasti vaihtelee joka kerta)
käsivarsi: 29 cm (+-0)

Tästä eteenpäin raportoin näitä mittoja ja painoa, kun jotain muutosta tapahtuu. Olen jo oppinut, että mun ei kannata mitään viikottaista punnitusta ottaa, kun takana on kuukausien jumitusta ym. Mutta kunhan jotain alkaa tapahtua, niin raportoin kyllä.

Edit. Ja miksiköhän kummassa tuo alkupuolen teksi on tuollaista pientä? Tuntemattomat ovat Bloggerin tiet...

4 kommenttia:

 1. Yhdyn tuohon sun "reilussa kuukaudessa on näemmä mahdollista"-virkkeeseen täysin! Tosin mulla ei painoa ole sinänsä tullut lisää mutta lihakset ovat aivan rapakunnossa :D

  Tsemppiä; kyllä se tästä taas lähtee!

  VastaaPoista
 2. Näissä tilanteissa yritän vain aina ajatella, että kivikaudella meikäläinen olisi pärjännyt hyvin, kun olen niin tehokas muuttamaan syödyn ruuan läskiksi. :D Ja toisaalta nyt on taas se kokemus, että huono olohan se sekavasta syömisestä ja liikkumattomuudesta seuraa. Uudella motivaatiolla nyt vain kiloja ja senttejä päin. :)

  VastaaPoista
 3. Varmasti tossa on paljolti kertyneitä nesteitä, jotka lähtee aika nopeasti liikkeelle, kun palaa hyviin ruokailu- ja liikuntatottumuksiin! Hyvää vuodenalkua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustuksesta ja toivotaan tosiaan näin. Muutamassa päivässä lähti 300 grammaa, että eiköhän tästä taas päästä vauhtiin. :) Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella