Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Selkäpäivä salilla ja taas kuvia!

No jopas minä nyt olen intoutunut kuvailemaan. :D Salikaverini suostui ottamaan pari kuvaa salilla, joten nielin nolostuksen ja poseerasin muutamassakin eri liikkeessä.


Kuvassa näkyvillä uusia saliriepujani, joita eilen ostelin. Parempia kuvia ehkä luvassa jossain vaiheessa. Vasen hartiani sanoi tänään sopimuksensa irti tässä ylätaljaa kiskoessani. Onhan se esim. flamencossa temppuillut jo aiemminkin, mutta nyt se alkoi sattua niin paljon ja kävi hervottomaksi, että piti ihan jättää sarja kesken. Katsotaan mihin tämä tästä kehittyy, että pitääkö ottaa jämerämmät keinot käyttöön.


Meillä on tuollainen "köyhän miehen" alatalja tuolla salilla vielä toistaiseksi. Hyvinpä se homma tuollakin sujuu.


Ja sarjassamme "älä tee tätä liikettä näin" -voimapyöräilyä. Tunnen valtavaa tarvetta selittää, että tuo paita on tuollainen roikkuva, että en ole kerännyt ihan noin paljoa joulukiloja, vaikka kyllähän te fiksut ihmiset sen tajuatte.

Oli kyllä oikein oivallinen treeni näin "aamutuimaan" eli puoli yhdeltätoista. :D Siis lukuunottamatta tuota oikuttelevaa hartiaa. Lisäsin penkkipunnerrukseen painoja vain havaitakseni, että minähän teen helkutti vieköön rintalihasliikettä viisi kiloa pienemmillä painoilla kuin askelkyykkyä. Eihän se voi olla oikein, eihän? Jalkalihaksethan nyt on sellaiset pötkylät ja rintalihas vain tuollainen lappu, joten eihän tuollaiset painot vain voi pitää paikkaansa. Pitänee lisätä kyykkyyn painoja, ei tässä nyt muukaan auta. Tuskallinen pakarakipu, täältä tullaan!

7 kommenttia:

  1. haha oot huippu :D löysin tän blogin äsken, taidan jäädä seurailemaan vaikka luinki vasta pari postausta ;) ei oo käyttäjää (laiskan läski, liian rankkaa tehä...) nii iha anona siis vain :) itellä on just menossa laihutusprosessi ja muutenki parempien elämäntapojen opettelu, oon mää elokuusta painoa pudottanu semmoset 13kg? olin sillo lievästi ylipainone, nyt normaali, mutta vielä muutama kilo ku lähtis nii cool! tänään kyllä olin läskituulella ja satuin naposteleen sacherkakkua ja porkkanapiirakkaa, nyt ärsyttää ja ällöttää. no oma vika, nytpä kärsin hah minä siitäs sain! päätin jo että huomenna en ees vilkase mihinkää rasvaseen tai suolaseen päin. enkä ylihuomenna. enkä koko viikolla. joo liirumlaarum, morjens :D

    VastaaPoista
  2. mitä mie aattelin? suolaseen???? meinasin MAKEAAN........ no on kait se suolaki haitaksi, ainaki sydämelle, mutta en nyt sitä mainannu, sori sydämeni <3

    VastaaPoista
  3. Tosi mukava tää kuvallinen postaus! :) Lisää <3

    VastaaPoista
  4. Pöpö: Kiitti! :D Sulla on tosi hyvä pudotus jo takana. Välillähän noita "läskipäiviä" tulee ja sitten pitää vain unohtaa mässäilyt ja jatkaa eteenpäin hyväksi havaitulla setillä.

    Nokkonen: Kiitos. Eiköhän näitä nyt toisinaan tule, kun olen tuosta kuvausnolotuksestani päässyt hieman eroon. :) Ja kun "opin" tuon naamankin piilottamaan Paintin avulla, niin mikä jottei!

    VastaaPoista
  5. Hmmm... Minulla oli jotenkin hirveän vahva mielikuva sinusta blondina. Olen kuvitellut sinulle sellaiset luonnollisen vaaleat hartiapituiset hiukset ja vihreät silmät. :)

    Kerro sitten parantaako tuo magnesium nukkumista. Vaikka nukun ihan ok melatoniininkin ansiosta, niin ei lisä haittaisi.

    VastaaPoista
  6. J.B: Hih, sulla on varmaan jonkinlainen yliaisti, koska oikeesti mä oon blondi. Tai siis tietysti sellainen maantienvärinen, mutta vaalea kuitenkin. Viimeiset viisi vuotta olen pitänyt tätä tummaa, kun se tuntuu omemmalta. Ja silmät on sellaiset vihreänruskeat, että siinäkin osuit nappiin.

    Pitänee itsekin mennä lääkärin pakeille, jost ämä nukkuminen ei lähde kulkemaan magnesiumin ja muun avulla. Haluaisin kokeilla tuota melatoniinia, että olisiko siitä apua.

    VastaaPoista
  7. Okei... :) Se on jännä juttu, että seuraamistaan bloggaajista muodostaa aina kauhean selkeän mielikuvan, että miltä he näyttää.

    Melatoniini käsittääkseni auttaa ensisijaisesti jos unirytmissä on ongelma. Minulle se oli ihan loistava ratkaisu juuri siksi, että minä olisin kyllä pystynyt nukkumaan, mutta jostain syystä en öisin. Joskus vieläkin on kyllä ongelmia, mutta entiseen verrattuna kaikki on nyt paremmin kuin olisin voinut kuvitellakaan, nukun nyt suurinpiirtein normaalisti, usein jopa hyvin. Kannattaa kokeilla, kun ei siitä tietääkseni haittaakaan ole. Uniongelmat on kyllä niin kurjia... :/ Toivottavasti löydät apua! :)

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella